OKRSKOVÁ SOUTĚŽ v Klokočné 2016

Pro ojedinělé čtenáře našich nástěnek předkládáme reportáž z náročného květnového víkendu. V sobotu 7. května jsme se účastnili okrskové soutěže v Klokočné a to rovnou v počtu dvou družstev – ženské a mužské. Pro nás ženy, byla takováto soutěž opět novinkou, ale to nás neodradilo a směle jsme se do klání vrhly i přes to, že jsme se připravovaly spíše méně než více. Počasí v Klokočné přálo, atmosféra mezi hasiči a hasičkami byla přátelská a trochu soutěživá. 

Nás opět zlobila technika. Chlapci byli naší Máně věrní a odběhli závod s ní. Možná i díky tomu se neumístili „na bedně“. Oproti loňskému roku se však ve výkonu ohromně zlepšili. Videa ze soutěže letošní i loňské jsou ke zhlédnutí na Facebookové stránce SDH Jevany.

My dámy jsme se obtíží techniky zalekly (i v domácnosti chceme přístroje fungující). Naštěstí nám vypomohli hasiči z Doubku, kteří ženy v nesnázích zachránili a půjčili nám jejich mašinu. Krásnější polovina týmu si tak nakonec odvezla z Klokočné pohár za krásné druhé místo.